visual_1

Contactgegevens:

International Security Consultants B.V.
Postbus 226
2180 AE Hillegom
The Netherlands

Tel. +31 (0)252 750475
Fax. +31 (0)252 750499

info@isc-security.nl

YOUR SECURITY OUR BUSINESS

Onder het motto “Your security our business” werd in 1985 International Security Consultants B.V. opgericht en behoort daarmee tot één van de oudste adviesbedrijven in de veiligheidsbranche.

MAATWERK

Als u gebruik maakt van de diensten van International Security Consultants B.V. (ISC) bent u verzekerd van professionele adviezen die zijn afgestemd op de aard en behoefte van uw omstandigheden en situatie.

RISICO ANALYSE

ISC levert veiligheidsexpertise en –kennis gebaseerd op grondige risico-analyse, rekening houdend met de voor personen en/of objecten geldende omstandigheden.

WERKTERREIN

ISC adviseert, integreert, ontwikkelt en initieert veiligheidsplannen en –systemen ten behoeve van overheidsgebouwen, ambassades, luchthavens, industrieën, ondernemingen, filiaal- en winkelbedrijven (MKB) en andere, voor de continuïteit belangrijke, locaties. Voorts is ISC gespecialiseerd in de toepassing van anti-terreur maatregelen.

PROFESSIONEEL

Als veiligheidsadviseur beschikken wij over gedurende meer dan 30 jaar opgebouwde kennis en ervaring om uw veiligheidsbeleid op de meest professionele wijze gestalte te geven.

PREVENTIE

Veiligheid is geen spel, als u aan zet bent. Toenemende criminaliteit en terreur vragen adequate preventieve en repressieve maatregelen in zowel organisatorische en technische zin, om schade of erger te voorkomen.

KWALITEIT

ISC levert met haar veiligheidsadviezen uitstekende kwaliteit afgestemd op uw omstandigheden.

ONS VAK

Veiligheidsadvisering op verschillende niveaus en gebieden is ons vak.
“Your security is our business”
Wij zijn er om u te helpen.